Loewe 65" Stellar DR+ 4K OLED TV stellar65dr

65" Stellar DR+ 4K OLED TV
Dimensioner (B x H x D): 860 x 1457 x 68 mm
stellar65dr
stellar65dr
stellar65dr
Den motoriserede gulvstand er ekstra tilbehør
STELLAR 65 DR+
Læs mere Specifikationer Udskriv
Producentens vejl. pris
DKK 51.999,-
Du afhenter selv varen i dit lokale Panasonic Center. Eller du får varen leveret til kantstenen. Leveringsprisen afhænger af valg af butik og leveringsmetode.
Denne vare føres kun i udvalgte butikker - Se flere
Varenr: stellar65dr
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Oplev de magiske momenter

Det enestående design på Loewe Stellar serien er hidtil af unik karaktér. Med rigtig beton på bagkabinettet og børstet aluminiums ramme. Konstrueret 100% i Tyskland. Oplev det innovative lys koncept der skaber unikke øjeblikke lys og lyd oplevelse med Loewe Stellar.

Ultra HD OLED paneler for bedst mulige ydeevne

Det ultimative OLED billede er skabt med WOLED og MLA teknikken (Micro lens array and META teknologi) og designet, konstrueret og justeret til Loewe Stellar TV. Den nyeste generation af W-OLED paneler i Ultra HD opløsning giver det maksimale lys og ubeskrivelig billede kvalitet. Med forudindstillet formater såsom HDR10+, får du de nyeste og mest benyttede billede og farve standarder, på markedet for at få den mest naturlige oplevelse.

hero-image

Uendelige TV oplevelser og optage muligheder

Loewe Stellar er udstyret med med dobbelt chassis, tredobbelte tunere og en moderne og hurtig SSD Harddisk. DR+ systemet giver mange mulige løsninger på både at se TV, samtidig med der optages en anden udsendelse. 

Nem programmering via EPG og muligheden for spontane optagelser, når der er brug for det. Med DVB-T2/C/S2 tunere indbygget og en nem adgang til CI CAM indgangen, er der rig mulighed for mange optagelser af forskellige kanaler.

SSD Harddisken fungere lynhurtigt, energi effektiv og ikke mindst helt stille, så du ikke bliver forstyrret i din yndlings udsendelse.

Mange muligheder med HDMI 2.1 og VRR for gaming

Det nye Loewe chassis SL950 med den hurtigste og nyeste Novatek chipset med den grafiske AI-Hural processor, giver næsten uendelige tilslutningsmuligeheder. Den understøtter fuld 2.1 HDMI support på alle fire indgange med eARC, ALLM og VRR i Ultra HD billedeopløsning op til 144 Hz der er perfekt til den nyeste generation af spillekonsoller.

Ekstremt mange SMART-TV muligheder

Den nyeste SMART-TV platform er udbredt i hele verden og giver et hurtigt og nemt overblik. App butikken er en af verdens største der ikke kun inkludere de største udenlandske aktører såsom Netflix, Disney+ oma., men også de lokale fra dit område.

Samtidig understøtter SMART-TV platformen Miracast og Samsungs SmartThings fuldt ud.

Enestående materialer og design

Loewe Stellar en helt unik og designet af Loewe i Tyskland. TV'et er skabt af helt unikke og ukendte materialer for et TV lineup der aldrig er set før. Det børstede aluminium går igen i designet hvor det kan ses på rammen og den spraymalede frontgrill. 

For ikke at tale om bagpanelet der er lavet af beton, der giver et individulet TV der ikke ligner nogle andre. Alle indgange er gemt bag det unikke design og ledninger er integreret flot ind i kabintter og stande.

Magiske Loewe øjeblikke

Alle Loewe Stellar TV er udstyret med Loewe Magic Light. En gemt LED lysbar der diskret byder dig velkommen og siger farvel, med animationer eller skaber varm hvidt lys når TV'et er tændt. Lysbaren kan justeres i alle farver, lysintenstitet efter din unikke smag og kan også helt slukkes. 

 

Energimærke
stellar65dr Energimærke
Specifikationer

Andre så også
65" We.SEE OLED TV
Vejledende pris:
DKK 23.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Fås i flere farver
We.HEAR 1 bluetooth højttaler
Vejledende pris:
DKK 999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Kommer snart
Fem års garanti på Panasonic TV
32" Full HD LED TV
Vejledende pris:
DKK 2.999,-
Nyt TV uden al besværet
ALL INCLUSIVE PLUS Kontakt dit lokale Panasonic Center for pris
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System